Dit is Pharmalot

Pharmalot Compounding is een GMP bereidingsapotheek. Gevestigd in Geleen maar met een landelijk bereik.

Pharmalot Compounding maakt onderdeel uit van Mosadex Groep en Basic Pharma Groep.

Mosadex Groep Basic Pharma

We werken met een enthousiast team van gekwalificeerde medewerkers. Samen ontwikkelen en bereiden we geneesmiddelen voor specifieke patiëntbehoeften.

Dit doen we

Wij ontwikkelen en bereiden geneesmiddelen voor specifieke patiëntbehoeften. Dit doen wij zelf, maar ook in samenwerking met voorschrijvers en andere belanghebbenden.

Binnen een netwerk van partnerbedrijven bieden wij specifieke oplossingen aan op het gebied van ontwikkeling, bereiding, distributie en patiëntenzorg.

 

Kwaliteit

Wij werken conform Nederlandse standaarden op het gebied van apotheekbereidingen. Een van de belangrijke peilers hierin is de IGJ Circulaire 'Handhavend optreden bij collegiaal doorleveren van eigen bereidingen door apothekers'. Dit houdt in dat de kwaliteit geborgd wordt door te werken volgens GMP (een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie), en dat o.a. continue stabiliteitsonderzoek wordt verricht, validatie van alle processen plaatsvindt en voor elk product een productdossier voorhanden is. Pharmalot is tevens lid van de NGB (Netwerk Gespecialiseerde Bereidingsapotheken).

Illustratie

Contact

Wilt u meer weten over Pharmalot, neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.